Sponsor Baglantilar

16 Kasım 2013 Cumartesi

Huzur Sokağı son bolumunu izle



Huzur
Sokağı
Son bölümde NE oldu?
Huzur Sokağı 45 sessiz. bölümünde (bilalevleniyor) - 46 bölüm özeti huzurlu Caddesi. Burada Dikkat et. ATV Sokak 46 geri kalanı ile büyük bir yakınlık ile ekranları. bölüm fragmanı burada Dikkat et. Bölüm fragmanı 46 sessiz Sokak. Bilal bu sahne var.
"Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş..." Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor.

Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.


HUZUR SOKAĞI SON BÖLÜM İZLE


 Huzur Sokağı 46. Bölüm izle.
Huzur Sokağı 47. Bölüm full izle. Huzur Sokağı 47. Bölüm seyret.
Huzur Sokağı son bölüm izle tıkla dizi izle...
Huzur Sokağı 47. Bölüm izle, Huzur Sokağı tek parça izle, Huzur Sokağı son bölüm izle, fenomen dizi Huzur Sokağı yeni bölümü ile tıkla dizi izle Atv dizi izle...

ÖNCEKİ BÖLÜM ÖZETİ

Feyza Selim'in evlenme teklifini kabul edince Ülker hemen Bial'i arar. Feyza'yı ancak sen durdurabilirsin der ve kendisi hakkındaki gerçekleri anlatır. Bilal'in neden evlendiğini öğrenince Ülker yalanlarının Feyza'nın ve Bilal'in hayatını mahvetmesine sebep olmasına çok üzülür. Bilal ise gururuna yenik düşüp peşin hüküm verdiği için çok pişman olur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder