Sponsor Baglantilar

1 Mart 2015 Pazar

TWİTTER REKLAM HAKKINDA


twitter reklam Hepimizin bildiği ve büyük bir çoğunluğun kullandığı twitter son zamanların en popüler sosyal paylaşım ağı haline geldi. Türkiye de genel anlamda kullanım oranına bakıldığın da her geçen gün popülaritesinin daha da arttığını görmekteyiz. Özellikle son zamanlarda gündemde olan yoğun haber akışına sahip olayların paylaşımları ile Türkiye genelinde rekor kırmayı başarmıştır.

Türkiye de her geçen gün kullanım oranları artan twitter' ın bu güne kadar yaklaşık 12 milyon kullanıcısı olduğu bilinmektedir. twitter reklam Artık cep telefonların dan, tabletler den, ıpad'ler den, mobil cihazları üzerinden de yoğun bir kullanıcının eriştiği twitter sosyal medya hesaplarının tartışılmaz sitesi haline gelmiştir. Siz de reklamlarınızı sosyalleştirmek için daha fazla beklemeyin, hemen twitter' a reklam verin. En popüler sosyal paylaşım sitesi olan ve en çok takipçiye sahip olan twitter, Türkiye hesaplı olan herkese kampanyalarınızi duyurur ve ürünlerinizi tanıtır.

Reklamınız anında 500.000 ' den fazla kullanıcıya erişir ve aktif kullanıcılar tarafından görülmüş olur. Ayrıca tweet mesajınızı ve reklamınızı uzmanlarımız ile birlikte hazırlayarak en hızlı ve yüksek performansta dönüşler alacaksınız. twitter reklam Şöyle de düşünmeniz çok güzel olacak, bir tweet ile binlerce kullanıcıya aynı anda ulaşabileceksiniz. Böylelikle hem daha bilinir olacaksınız hem de satışlarınıza kat kat değer katacaksınız. Siparişleriniz sonrasında reklamınız 10 iş günü içinde yayınlanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder