Sponsor Baglantilar

6 Ekim 2015 Salı

Turkiyenin Tarafsız Haber Sitesi Gundem.Gen.Tr

gundem Tarafsız Haber Anlayışını ilke edinen http://www.gundem.gen.tr/ Türkiyenin bu karışık günlerinde yayın hayatına başlamıştır.

 

Tarafsız Haber Anlayışını ilke edinen http://www.gundem.gen.tr/ Türkiyenin bu karışık günlerinde yayın hayatına başlamıştır.

Saygıdeğer Site Takipçilerimiz
öncelikle; Yayın hayatına başlayalı henüz bir kaç ay olmasına rağmen sitemize göstermiş olduğunuz yoğun talep ve teveccühünüze bütün ekip arkadaşlarım adına yürekten teşekkür ediyorum.

“Türkiyenin Haber Merkezi” Sloganı ile yayın hayatına öncelikle internet platformundan “merhaba” diyen “http://www.gundem.gen.tr/” gazete, dergi ve nihayet önümüzdeki günlerde aynı isimle başlamayı plânladığımız TV programı ile haber Dünyasının nabzını tutmayı amaçlamaktadır. Bu süreçte ve her süre siz kıymetli izleyici ve takipçilerimizin desteğine, tavsiye ve eleştirilerine açık olduğumuzu ayrıca bildirmek isterim.

Sitemiz http://www.gundem.gen.tr/ ağırlıkta eğitim konularına ilişkin güncel haber ve gelişmelerin yanı dizi kültür-sanat, sıhhat, teknoloji, yaşam ve daha birçok yan başlıkta olup bitenleri de siz kıymetli takipçilerine ulaştırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder